Boudoir lingerie in beige en bruine tinten

Boudoirshoot in de studio

Hoe boek je een boudoirshoot?

Wanneer je overweegt om een boudoirfotoshoot te boeken, is het belangrijk dat je deze boekt bij een fotograaf waarbij je je helemaal op je gemak voelt.

Hoe weet je dat? Daarom boek je bij mij eerst een vrijblijvend, gratis kennismakingsgesprek. Wanneer jij je tijdens dat gesprek ontspannen voelt en begint te popelen om langs te komen voor jouw shoot, dan kan je je boudoirshoot boeken.

En wat als je je boudoirshoot boekt?

1. Het kennismakingsgesprek voor jouw Selfloveshoot

Tijdens jouw kennismakingsgesprek bespreken we al jouw wensen en verwachtingen, we bespreken welke soort foto’s je wenst, we bekijken welke kledij je zal aandoen (kleedje, blouse, kimono, body, lingerie…), breng je eigen lingerie of kledij mee, gebruik je kledij uit de klantengarderobe, welke details wil je graag accentueren, wat wil je liever camoufleren, welke producten kan je aankopen (en wat kosten ze)…

Boek jij je shoot na het kennismakingsgesprek, dan ontvang je een brochure met de uitleg en ook tips om jezelf voor te bereiden op de shoot.

Studiosetting met pluimen en stoel

2. De boudoirshoot

Wanneer jij in de studio aankomt, bespreken we eerst het verloop van de shoot met een drankje. Als jij eraan toe bent (meestal na een half uurtje) beginnen we met de boudoirshoot. We maken eerst een aantal portretten, zodat jij gekleed kan wennen aan de camera. Ben jij meer ontspannen zal ik je vragen om een paar knoopjes van je bloes te openen en maken we weer een aantal foto’s. Na een tijdje ben jij zo ontspannen en voel je je zo goed, dat je je kan omkleden in de kledij die jij uitgekozen hebt voor jouw boudoirshoot. De shoot zelf duurt ongeveer 2 uur, maar je zal zien dat de tijd voorbij zal vliegen.

3. De fotoreveal

Na de shoot maak ik een selectie van de mooiste beelden die ik bewerk en in een galerij plaats. Daarna, ongeveer 2 tot 3 weken na de shoot, kom jij langs voor jouw Fotoreveal en krijg jij jouw foto’s voor het eerst te zien. Je zal zenuwachtig zijn als je naar de studio komt, maar dat is voorbij nadat jij jouw foto’s gezien hebt. Op dat moment zal jij beseffen wat iedereen al weet: dat jij er fantastisch uitziet, dat jij prachtig bent.

Nadat je al je foto’s een aantal keer hebt bekeken, kan je je fotoproducten uitkiezen en je bestelling plaatsen.

Meer foto’s en uitleg lees je op http://www.hildemarchalfotografie.be/boudoir

4 Jouw fotoproducten

Na de Fotoreveal worden jouw producten verder afgewerkt en besteld. Zodra ze in de studio zijn toegekomen, kijk ik alles na en dan mag jij jouw producten komen ophalen.

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *