2 handen maken samen een hart

Kerstshoot te Beveren

Stuur dit jaar geen gewone kerstkaartjes, maar unieke, persoonlijke kaartjes met foto’s vol plezier! Geen geposeer maar een echte, leuke Kerstfotoshoot waarvan niet enkel jullie, maar ook jullie kinderen heel erg van zullen genieten. Jullie zullen genieten van jullie familytime tijdens jullie shoot. Want familytime is qualitytime: aandacht voor elkaar, spelletjes spelen met elkaar en vooral…. Genieten van elkaar! Dit jaar kies je uit 2 settings jouw Kersshoot buiten of jouw Kerstshoot binnen in de lifestyle studio te Beveren-Waas (Kallo)!

Kindjes versieren kerstboom

Dit jaaar kan je ook jouw Kerstshoot boeken in de lifestyle studio met bohemian vibes! De studio wordt omgetoverd tot een waar Kerstparadijs in neutrale tinten met kerstboom en vele lampjes.

De shoot duurt ongeveer een half uurtje. Dit is lang genoeg om veel te knuffelen en om mooie foto’s van de kindjes en ook van jullie allemaal samen te kunnen maken en zo blijft het ook gedurende de ganse shoot leuk voor de kindjes. Meer info en prijzen https://www.hildemarchalfotografie.be/kerstshoot

Kerstshoot in de studio

Kerstshoot buiten.

Kies jij er dit jaar voor om jouw kerstfoto’s buiten te laten maken? Dan heb ik een leuke verrassing voor jou! De shoot gaat door op een mooie, vaste locatie te Beveren-Waas (Kallo) en duurt ongeveer een half uurtjes; Dit is lang genoeg om mooie foto’s van de kindjes alleen en van de kindjes met jullie samen te maken en blijft het gedurende de ganse shoot leuk voor de kindjes. Meer info en prijzen: https://www.hildemarchalfotografie.be/kerstshoot

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *