familie

Capturing moments from today... creating memories for a lifetime.

Tijdens de shoot hoeven jullie je nergens zorgen over te maken. Jullie gaan stralen, knuffelen, spelletjes spelen... kortom genieten met en van elkaar.
Wees er maar zeker van dat jullie nog lang met een glimlach aan jullie shoot zullen terugdenken.

Bekijk de details

Hoera, jij bent zwanger! Deze kostbare periode gaat snel voorbij en is zooo waardevol!!
Deze herinneringen zijn kostbare herinneringen! Ze zijn herinneringen voor altijd..  
Kom je alleen naar jouw zwangerschapsshoot, dan help ik jou bij alle poses, zodat ook jij ontspannen en stralend op de foto staat!

zwangerschap

Bekijk de details

Samen met z'n tweeën,
genieten van een prachtige zonsondergang, helemaal opgaan in elkaar.
Ik leg het graag vast voor jullie.

love

Bekijk de details

Ook jij maakt zeker heel veel foto's van je gezin en je kinderen. Maar hoe leuk zou het zijn als jij samen met je gezin op de foto zou staan, gewoon zoals jullie echt zijn?

Gezin

Bekijk de details

Ook jij maakt zeker heel veel foto's van je gezin en je kinderen. Maar hoe leuk zou het zijn als jij samen met je gezin op de foto zou staan, gewoon zoals jullie echt zijn?

baby / kids

Bekijk de details

Genieten met je baby,
Enkel knuffelen en spelen.
Momenten om nooit te vergeten, ik leg ze heel graag vast voor jou.

Motherhood

Bekijk de details

Zodra je baby geboren is, begint hij al te groeien. En geloof me, dit gaat veel sneller dan je denkt. Het kleine, slapende wondertje in je arm zal minder slapen, begint meer rond te kijken, het eerste lachje verschijnt... Er zijn zoveel momentjes om te koesteren, om te bewaren...

newborn

3
1

Demi

Hilde is een lieve dame waar je je meteen op je gemak bij voelt. Ze neemt echt haar tijd om prachtige foto's te maken en jaagt je als mama niet af. Als je baby'tje weent, begrijpt ze dit en geeft ze je de ruimte om je kindje te troosten. Wij gaan er zeker nog eens langs!

reviews

3
2

Lien

Wij zijn heel tevreden met onze foto's!
Hilde had ook echt een mooie locatie uitgekozen voor onze zwangerschapsshoot en stelde ons op ons gemak. Ze luisterde ook naar onze wensen. Kortom een fijne ervaring!

3
3

Liesbeth

Een tijdje geleden had ik een mommy-and-me shoot bij Hilde. Het was een superfijne ervaring, met prachtige foto's als resultaat.  Hilde nam de tijd om de mooiste momenten tussen ons vast te leggen. Het voelde allemaal heel spontaan aan. Wij komen alleszins terug!

Wanneer je een shoot wil boeken, zoeken we samen een geschikte datum.
Je ontvangt een voorschotfactuur van 100€.  Zodra deze factuur betaald is, is jouw boeking definitief en wordt jouw datum geblokkeerd in mijn agenda.
Je ontvangt kledingtips en we bespreken al jouw wensen.

Voor de shoot

01.

We maken het eerst gezellig voor we met de shoot beginnen, zodat jullie tijdens de shoot helemaal ontspannen kunnen zijn.
We maken samen veel plezier en zorgen zo voor de mooiste foto's.
Jullie stralen en genieten zonder zorgen; ik zorg voor het mooiste resultaat!

tijdens de shoot

02.

Na de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto's.
Deze worden bewerkt en in een galerij geplaatst zodat jullie een hele hoop prachtige foto's hebben om jullie keuze uit te maken. 
Nadat jullie jullie keuze hebben doorgegeven worden de gekozen beelden volledig afgewerkt en doorgestuurd via wetransfer.


na de shoot

03.

Volgende

Werkwijze

Verzenden

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

BOEK JOUW SHOOT