familie

koester jouw kleine momentjes van geluk... want zij worden jouw meest kostbare herinneringen.

Maak tijd om te genieten van vele leuke momentjes: koestermomentjes van jouw prachtige zwangere buik of momentjes met jouw Newborn of  met jouw kinderen. Dit kan samen met je partner! Heeft jouw partner geen zin, of staat hij niet graag op de foto, dan kan jij ook alleen op de foto met jouw prachtige bolle buik of met jouw kind(eren). Gun jezelf deze prachtige herinneringen, want je zal  later nog heel vaak naar jouw liefdevolle foto's kijken.

3
1

Demi

Hilde is een lieve dame waar je je meteen op je gemak bij voelt. Ze neemt echt haar tijd om prachtige foto's te maken en jaagt je als mama niet af. Als je baby'tje weent, begrijpt ze dit en geeft ze je de ruimte om je kindje te troosten. Wij gaan er zeker nog eens langs!

reviews

3
2

Lien

Wij zijn heel tevreden met onze foto's!
Hilde had ook echt een mooie locatie uitgekozen voor onze zwangerschapsshoot en stelde ons op ons gemak. Ze luisterde ook naar onze wensen. Kortom een fijne ervaring!

3
3

Liesbeth

Een tijdje geleden had ik een mommy-and-me shoot bij Hilde. Het was een superfijne ervaring, met prachtige foto's als resultaat.  Hilde nam de tijd om de mooiste momenten tussen ons vast te leggen. Het voelde allemaal heel spontaan aan. Wij komen alleszins terug!

Wanneer je een shoot wil boeken, zoeken we samen een geschikte datum.
Je ontvangt een voorschotfactuur van € 245,-.  Zodra deze factuur betaald is, is jouw boeking definitief en wordt jouw datum geblokkeerd in mijn agenda.
Je ontvangt kledingtips en we bespreken al jouw wensen.

Voor de shoot

01.

We maken het eerst gezellig voor we met de shoot beginnen, zodat jullie tijdens de shoot helemaal ontspannen kunnen zijn.
We maken samen veel plezier en zorgen zo voor de mooiste foto's.
Jullie stralen en genieten zonder zorgen; ik zorg voor het mooiste resultaat!

tijdens de shoot

02.

Na de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto's.
Deze worden bewerkt en in een galerij geplaatst zodat jullie een hele hoop prachtige foto's hebben om jullie keuze uit te maken. 
Nadat jullie jullie keuze hebben doorgegeven worden de gekozen beelden volledig afgewerkt en doorgestuurd via wetransfer.


na de shoot

03.

Volgende

Werkwijze

Verzenden

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

BOEK JOUW SHOOT