Jouw zwangerschapsshoot buiten.

Wanneer jij jouw zwangerschapsshoot boekt, kan je ervoor kiezen om deze shoot buiten, op een prachtige locatie, te laten doorgaan. Vaak kiezen zwangere mama’s voor een zwangerschapsshoot tijdens het gouden uurtje. Het zonlicht is dan veel zachter, waardoor je een mooie, warme gloed op je foto’s zal zien.

Je zwangerschapsshoot vindt best plaats tussen week 28 en week 35. Je buik is dan op zijn mooist en je bent nog voldoende mobiel om niet al te veel problemen te hebben tijdens de korte wandeling tijdens de shoot. Indien het nodig is, lassen we af en toe een rustpauze in, zodat jij je helemaal comfortabel voelt en het niet te vermoeiend is voor jou.

Indien je dat wenst, kan je tijdens jouw shoot gratis gebruik maken van de prachtige jurken (in kleuren die passen bij mijn stijl) uit de klantengarderobe van Hilde Marchal Fotografie. Er zijn vele jurken in allerhande modellen en maten. Er zit dus zeker een geschikte jurk voor jou in deze client closet.

Ben je benieuwd geworden? Geniet van de foto’s in deze blog en neem ook een kijkje op de website https://www.hildemarchalfotografie.be/zwangerschap.

Niet iedereen draagt een jurk uit de klantengarderobe.
Wanneer jij je meer op je gemak voelt in je eigen kledij, dan draag je die toch!

Droom jij ook van mooie foto’s van jouw zwangerschap? Stuur me een berichtje via https://www.hildemarchalfotografie.be/contact.

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *