Lifestyle studio te Beveren-Waas.

Wanneer je een fotoshoot boekt bij Hilde Marchal Fotografie kan je je shoot laten doorgaan op een prachtige buitenlocatie, maar je kan er ook voor kiezen om je shoot te boeken in de studio. Het grote voordeel van een studioshoot is dat de shoot altijd kan doorgaan, onafhankelijk van het weer buiten. Volgende shoots kunnen zeker doorgaan in de studio: een Newbornshoot (www.hildemarchalfotografie.be/newborn), een Babyshoot, een Sittersessie, een Verjaardagsshoot (kortom van alle mijlpalen uit het leven van jouw kind kan je mooie foto’s laten maken tijdens een shoot), jouw Boudoirshoot (www.hildemarchalfotografie.be/boudoir), je Motherhoodsessie en een Gezinsshoot (www.hildemarchalfotografie.be/gezin ) (owv de ruimte max met 2 volw en 2 kids tem 7jaar).

De lifestyle studio met vele bohemian vibes, is gelegen in Kallo (Beveren-Waas). De inrichting wordt regelmatig veranderd en aangepast aan de shoot die plaatsvindt.

Heb je vragen in verband met een studioshoot? Stuur me dan zeker een berichtje! Hopelijk tot snel.

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *