studio

Capturing moments from today... creating memories for a lifetime.

Vind jij een lifestyle studio met bohemian vibes (hoge en lage pluimen, een prachtige pauwstoel, bed...) helemaal geweldig voor een unieke shoot ervaring? 
Jouw shoot in deze gezellige, rustige, intieme studio is een schitterende beleving, een oase van rust en me-time. 

Voor welke shoots kan je terecht in de studio?

Bekijk de details

Tijd voor jezelf, stralen voor jezelf, jezelf durven mooi vinden... in deze studio.


 boudoir

Bekijk de details

Je newbornshoot met je baby, jij en je partner en natuurlijk ook jullie oudere kinderen.

newborn

Bekijk de details

Jouw zwangerschapsshoot in de studio, alleen of samen met je partner en je kinderen.

zwangerschap

De studio is bij mij thuis en is gelegen in een rustige wijk, met parking voor de deur. Omdat er een groot raam aanwezig is met voldoende lichtinval wordt er tijdens de shoots gebruik gemaakt van het aanwezige natuurlijk licht.

De studio zelf is ingericht in neutrale (beige en bruine) tinten en meubels met bohemian vibes, zoals een gezellige huis- en slaapkamer. Het is de plaats voor een unieke beleving, een plaats waarvan ik hoop dat jullie je helemaal kunnen ontspannen en op je gemak kunnen voelen. Er zijn meerdere opstellingen die gebruikt kunnen worden. lifestyle met bohemian vibes

De studio is een huiselijke, gezellige studio omdat ik vooral graag wil dat jij je helemaal op je gemak voelt tijdens jouw shoot want de meeste klanten zijn nu eenmaal niet gewend om voor de camera te staan. Ze voelen zich in het begin nog wat onwennig. maar dit vermindert heel snel na een rustig praatje in de studio.


Home studio

In de studio is er ook een uitgebreide client closet aaanwezig. Items uit deze klantengarderobe mogen gratis gebruikt worden tijdens elke shoot.

Wat vind je in de Client Closet?
Kledij in kleuren die  volledig horen bij mijn stijl:
Zwangerschapsjurken, jurken voor mama die gedragen kunnen worden tijdens de Newbornshoot, Kledij voor de Newborn, Kimono's, bodies, lingerie in verschillende maten en kleuren, doeken... voor jouw boudoirshoot.


client closet

3
1

Katrien. (newborn)

Stop met zoeken naar een fotografe, bij Hilde ben je aan het juiste adres. Haar foto's zijn echte pareltjes en als je haar studio binnenstapt, begeef je je even in een andere wereld. Ze was heel geduldig met mijn dochtertje. Zeker een aanrader als je mooie foto's wil met je gezin of familie.
Bedankt Hilde!

3
2

veerle

Een tikkeltje mysterieus met warm en zacht licht waarbij niet alles wordt verhuld maar er nadruk wordt gelegd op de mooie vrouwelijke vormen, en accenten van je lichaam. Echt iets voor mij dus!
Hilde zorgde ervoor dat we met ons twee waren. Ze nam haar tijd tijdens de shoot en het werd een zeer ontspannen ochtend waarvan ik echt genoot! Toen ik achteraf de resultaten kreeg was ik zo gelukkig; Was ik die mooie vrouw op die foto's? Verbluffend hoe ik mezelf eindelijk op beeld heb zoals ik altijd al wou. Dankjewel Hilde voor deze mooie ervaring die de titel 'selflove' meer dan waard is.

3
3

A.

Mijn shoot was een ongelooflijk leuke ervaring; een ervaring om zeker en vast nog eens over te doen!

Ben jij overtuigd en wens je ook prachtige foto's van je zwangerschap, je newborn en je gezin of jezelf tijdens jouw boudoirshoot?
Aarzel niet langer en stuur me een bericht via het contactformmulier hieronder.
Hopelijk tot snel.

Prijzen vanaf 495€

Boek je shoot

Werkwijze

Verzenden

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

BOEK JOUW SHOOT