"> '); gtag('config', 'G-YGMJ4L0N7D');

lifestyle boudoir

Info + PRIJZEN

Vind jij een lifestyle studio met  bohemian vibes (hoge en lage pluimen, een prachtige pauwstoel, bed...) helemaal geweldig voor een unieke selflove shoot ervaring? 
Jouw lifestyle boudoir shoot in deze gezellige, rustige, intieme studio is een schitterende beleving, een oase van rust en me-time. 
Jij draagt wat jij wil: jouw lingerie, een body, een hemdje, een jurkje, een oversizede trui... als jij je maar comfortabel en op je gemak voelt.


Een tikkeltje mysterieus met warm en zacht licht waarbij niet alles wordt verhuld maar er nadruk wordt gelegd op de mooie vrouwelijke vormen, en accenten van je lichaam. Echt iets voor mij dus!
Hilde zorgde ervoor dat we met ons twee waren. Ze nam haar tijd tijdens de shoot en het werd  een zeer ontspannen ochtend waarvan ik echt genoot! Toen ik achteraf de resultaten kreeg was ik zo gelukkig! Was ik die mooie vrouw op die foto's? Verbluffend hoe ik mezelf eindelijk op beeld heb zoals ik altijd al wou. Dankjewel Hilde voor deze mooie ervaring die de titel 'selflove' meer dan waard is.
- Veerle
"Ben ik die mooie vrouw op de foto's? Verbluffend hoe ik mezelf eindelijk op beeld heb zoals ik altijd al wou."

Geef jezelf een fantastische shoot met een prachtige foto's cadeau.